Список разделов › Общие разделы › Искусство
После такой рекламы нет никакого желания смотреть...assiduus:Видео Justice на трек “Stress” отражает еще одну сторону уличной культуры. Темную сторону. Это не зависит от цвета кожи, эта темнота живет в каждом городе. Очень мрачный клип, доминируют сцены насилия и разбоя. Но быстро просмотреть не получится. Режиссер Роман Гаврас (Roman Gavras) растянул все это на 6 с лишним минут. Хэппи-энда не будет. Само видео тут же после выпуска запрещено для показа на всей территории Франции.
Мне падабаецца фільм "Сьцяна", а кліп гэта нарэзка з фільму...Karniej Dziki:Pink Floyd - Another Brick in the Wall
напампаваў летам кліпаў Tool і ўжо ўсе іх выдаліў... асаблівага сэнсу ў іх не знайшоў - проста набор незвычайных малюнкаў і ўсё... ды й да таго ж самі гэтыя малюнкі мне не спадабаліся... вось... адзіны кліп які больш-меньш спадабаўся - "Parabol/Parabola"...Karniej Dziki:Tool - Prison Sex
Цырк... можа і якасны, але цырк... да таго ж вычварэнскі...Karniej Dziki:Marylin Manson - Long Hard Road Out Of Hell
не падабаюцца мне гэтыя хвалёныя афекствінаўскія кліпы... увогуле лічу што яны ідыётскія...Karniej Dziki:Aphex Twin - Come to Daddy
слаба памятаю гэта відэа ўжо - даўно ня бачыў...Karniej Dziki:Prodigy - Breathe
добры кліп...Karniej Dziki:Placebo - Pure Morning
Ели мясо мужики, пивом запивалиSonic Surfer: Finntroll - Trollhammaren...
Sonic Surfer:Цырк... можа і якасны, але цырк...
Sonic Surfer:увогуле лічу што яны ідыётскія...
Sonic Surfer:Placebo - Pure Morning
добры кліп...
Каб адказаць мне трэба пераглядзець тыя кліпы Афекс Твина якія не падабаюцца...Karniej Dziki:Ну, калі ягоныя кліпы ідыёцкія, то тады назаві мне якіе ты лічыш нармальнымі?
так... але справа ў тым што творчасць Мэнсана падаецца як нешта больш сур'ёзнае, чым забаўляльнае шоў..Karniej Dziki:Цырк - таксама форма мастацтва.
Karniej Dziki:Ну, калі ягоныя кліпы ідыёцкія, то тады назаві мне якіе ты лічыш нармальнымі?
Sonic Surfer:напампаваў летам кліпаў Tool і ўжо ўсе іх выдаліў... асаблівага сэнсу ў іх не знайшоў
о... ну, это к Карнею Дзікаму в первую очередь.... у меня тоже есть, но Карней тут у нас первый Афекс твиновский фанат )))Субстантив Вечности:а у кого нить есть клипы апекс твина?
о... Депеш - форева... ну у них много клипов хороших... Антон Корбийн постарался.... пару месяцев назад, наконец, купил ДВД с их клипами.... у них, кстати, новый альбом на подходе....Субстантив Вечности:Офигенский клип Депешей "Невер лет ми даун аген". Полноценное произведение кинематографического искусства.
И как же мне их можно получить в своё распоряжение?Sonic Surfer:о... ну, это к Карнею Дзікаму в первую очередь.... у меня тоже есть, но Карней тут у нас первый Афекс твиновский фанат )))
DEADCANDANCE:The Cure, Tears for Fears, Depeshe M. и даже Erasure)