Список разделов › Общие разделы › Искусство
а можно подробнее? ))) а то я не знаю при чем тут Колдун...aggel:просто терпеть не могу Колдуна после концерта Scorpions в Дворце спорта!!!естественно, заслуженные -5 в его пользу
Меломаны выбрали худшую группу в мире
Британский музыкальный журнал The Word опубликовал список худших групп мира. Антирейтинг изданию помогли составить его читатели, которые поучаствовали в соответствующем опросе, стартовавшем в конце ноября.
Согласно мнению большинства респондентов, худшей группой на планете является канадский коллектив Nickelback. Подобной точки зрения придерживаются 19,8 процента меломанов.
http://www.lenta.ru/news/2009/12/04/worst/
Мэляман ( ) згодны. Але ўсё роўна знойдзецца хтосьці, хто будзе яшчэ горш. І наадварот.Nieśviadomy Biełarus:Пришлось слегка подумать, в какую тему это лучше запостить))) Интересно, а что по поводу "худшей группы мира" думают "мясцовыя мэляманы"?
ага.... а з вынікамі прэзыдэнтскіх выбараў-2006 можна азнаёміцца тут - http://www.rec.gov.by/elect/prrb2006/itog.html ...і гэта табе не рэйтынг у білбордзе... тут было мэтанакіраванае ўсенароднае галасаванне...Nieśviadomy Biełarus:Азнаёміцца з вынікамі году часопіса Billboard можна азнаёміцца тут
згодны... ёсць гурты якія мне падабаюцца, ёсць якія не падабаюцца, а які гурт горшы ў сьвеце ці наадварот - які лепшы - я ня ведаю... мне гэта і не трэба...Karniej Dziki:Карацей, для мяне не істотна, ці ёсьць горшы гурт на сьвеце.
Nieśviadomy Biełarus:Азнаёміцца з вынікамі году часопіса Billboard можна азнаёміцца тут
Як кажа drom,Sonic Surfer:ага.... а з вынікамі прэзыдэнтскіх выбараў-2006 можна азнаёміцца тут - http://www.rec.gov.by/elect/prrb2006/itog.html
Ты спасылку на вынікі прэзыдэнцкіх вынікаў у тэме пра музыку зь якой увогуле мэтай разьмясьціў?drom:"В огороде - бузина, а в Киеве - дядька" (с).
Ніякага мэтанакіраванага ўсеагульнага галасаваньня не было. Гэты рэйтынг быў зроблены па выніках прададзеных альбомаў за год (зь лістапада 2008 па лістапад 2009) і месцаў у музычных чартаў.Sonic Surfer:і гэта табе не рэйтынг у білбордзе... тут было мэтанакіраванае ўсенароднае галасаванне...
Перад тым, каб нешта так упэўнена сьцьвярджаць, азнаёмся спачатку з пытаньнем.We've spent the year tallying album sales figures and reviewing Hot 100 song rankings. Now, at the end of 2009's road, look back at the 20 artists who traveled further and faster up the charts than all the others.
These twenty stars were the best performers on the Hot 100 and the Billboard 200 over the course of the chart year, from Nov. 2008 through Nov. 2009.
думай сам... не маленькі ўжо...Nieśviadomy Biełarus:Ты спасылку на вынікі прэзыдэнцкіх вынікаў у тэме пра музыку зь якой увогуле мэтай разьмясьціў?
я пісаў что ўсенароднае галасаванне было на прэзідэнтскіх выбарах...Nieśviadomy Biełarus:Ніякага мэтанакіраванага ўсеагульнага галасаваньня не было. Гэты рэйтынг быў зроблены па выніках прададзеных альбомаў за год (зь лістапада 2008 па лістапад 2009) і месцаў у музычных чартаў.Перад тым, каб нешта так упэўнена сьцьвярджаць, азнаёмся спачатку з пытаньнем.
=>Sonic Surfer:і гэта табе не рэйтынг у білбордзе... тут было мэтанакіраванае ўсенароднае галасаванне...
Прабач, але хада тваіх думак, напэўна, вядома толькі табе. Працягвай ганарыцца сваёй даросласьцю і выклачнасьцю.Sonic Surfer:я пісаў что ўсенароднае галасаванне было на прэзідэнтскіх выбарах...