Ktulu_by:Я попросту не люблю неживую (читай "электронную") музыку.
Цябе трэба злавіць, зьвязаць, пасадзіць на стул і ўключыць суперпраэлектроненую грукаталку, кшталту - AUTECHRE, ADD N TO X, VENETIAN SNARES - мне проста цікава было б паглядзець як бы ты гэта трываў. Проста заўсёды мяне цікавіла, як тыя хто не любіць электроніку будуть на яе рэагіяваць...
дзеля эксперыменту.
brock:Шансон - ненавижу!!!))))
Там пацаны лагеря вся х....!)))
Да, гэта так. Але "сегодня я многое понял", блатняк гэта субкультура, яна існуе, яна развіваецца... У якасці экспаната гэта доволе цікавая з'ява... Субкультура дэгенерацыі... Гэта ж цэлы свет!
fettus88:Собрали старых пердунов со спитыми рожами (Челобанов) и наркоманов (Шура), весь этот эстрадный секонд-хэнд смакует по 4 часа каждую пятницу. Показывают, как все эти старики не вытягивают тональности, не попадают в ноты,
Тое ж самае - гэта ТРЭШ, СМЕТТЕ, ДЕГРАДЭ, ЗАНЯПАД, ФРІК ШОЎ і таму гэта цікава, Трыумф ідыятызму! Мяне напрыклад вабяць гукавыя экскрэменты-эксперыменты... Я люблю трэш і папсу! Таму што я сапраўдны меламан! На сёняшні дзень няма ніаднаго гурта, ніаднаго спявака, спявачкі якія б мяне прывадзілі ў шаленства. Гэта як прымаўка - аб мёртвых ці добрае, ці нічога!