Список разделов › Общие разделы › Искусство
Nieśviadomy Biełarus:Так, а я тады - папа Рымскі.
прими успокоительное... у тебя галлюцинации...Nieśviadomy Biełarus:у каторай нават праз манітар бачыцца ўсё тое ж фанабэрства, кіч і самалюбаваньне
Я тебе уже отвечал, что по этому поводу думаю. С первого раза не понял что ли?Sonic Surfer:говорил же отдохни... не последовал ты, похоже, моему совету...
Ага, вам абодвум месца на канапе дакладна хопіць, "мэляманы на канапе".Karniej Dziki:Эх Сонік, прызвычайвайся, бо мы тут з табою толькі два сапраўдныя мэляманы, ніхто нас не зразумее. Будзем мяняцца музыкай, абмяркоўваць новыя плыні ды адкрыцьці, ня будзьма зважаць на ўсялякую вясковую цемнату.
вымушаны расчараваць цябе... на канапе я толькі фільмы гляджу і тое зрэдку.... таму прыдумай што-небудзь іншае...Nieśviadomy Biełarus:Ага, вам абодвум месца на канапе дакладна хопіць, "мэляманы на канапе".
ну, калі б ты супакоіўся, тады іншая справа, але ж табе скандалы падавай... з Ірушай сварак зараз няма дык ты вырашыў у гэтай тэме адарвацца... таму прымі лекі, паляжы на канапе, супакойся...Nieśviadomy Biełarus:Я тебе уже отвечал, что по этому поводу думаю. С первого раза не понял что ли?
Вымушаны табе нагадаць, што не аднойчы чуў ад цябе, седзячага на канапе ў К., "рэцэнзіі" на тых ці іншых выканаўцаў, а таксама іх слухачоў. Таму выдумляць мне нічога ня трэба.Sonic Surfer:вымушаны расчараваць цябе... на канапе я толькі фільмы гляджу і тое зрэдку.... таму прыдумай што-небудзь іншае...
Sonic Surfer:ну, калі б ты супакоіўся, тады іншая справа, але ж табе скандалы падавай... з Ірушай сварак зараз няма дык ты вырашыў у гэтай тэме адарвацца... таму прымі лекі, паляжы на канапе, супакойся...
Не хвалюйся ты так, я прымаю "вітамінчыкі")))Karniej Dziki:Паслухай Соніка, ён дрэннага не параіць! Столькі стрэсаў навокал, беражы сябе.
ну, што ж зробіш... вось такія мы - мэляманы з выключным густам... можам абмяркоўваць альбомы і праз месяц пасля яго выхаду, і праз год, і нават праз дзесяткі гадоў... дарэчы, я пра новы альбом не пісаўNieśviadomy Biełarus:Мы абмеркавалі троху новы альбом Мьюз. Апошні камэнтар па гэатаму пытаю быў у Actionа (2009-10-02 23:53). Абмеркавалі і супакоіліся.Прайшоў больш за месяц, як ты прачнуўся
я спрачацца не зьбіраўся... вось абмеркаваць - іншая справа... і дарэчы магло б атрымацца, але на жаль не пасьпеў адказаць своечасова - да твайго адказу на паведамленьне Racer.. пасля гэтага ўжо не было жадання што-небудзь нармалёва абмяркоўваць...Nieśviadomy Biełarus:Таму жаданьне паспрачацца ў дадзеным выпадку сыходзіла ад цябе
Nieśviadomy Biełarus:Таму жаданьне паспрачацца ў дадзеным выпадку сыходзіла ад цябе
Ну, я пра тое зусім не казаў))) Нават баюся спытацца пра падрабязнасьці)))Karniej Dziki:карціць, непакояць мурмАнскія пазёра-підарасы на канапе?
Ускосна ўсё ж пісаў, калі ўзгадаў, што: "У Мьюз не было и, скорее всего, уже и не будет альбома уровня рэйдиохэдовских "OK Computer" или "Amnesiac"..."Sonic Surfer:дарэчы, я пра новы альбом не пісаў
Абмяркоўваць ці абсяраць тое, што не падабаецца вашаму "выключнаму музычнаму густу"?Sonic Surfer:вось такія мы - мэляманы з выключным густам... можам абмяркоўваць альбомы і праз месяц пасля яго выхаду, і праз год, і нават праз дзесяткі гадоў... дарэчы, я пра новы альбом не пісаў
Не было гэта ні жаданьнем паспрачацца, ні бліскучай дэманстрацыяй сваіх выключных музычных ведаў.Чалавек паслухаў Мьюз і Пласіба, паслухаў Рэйдыахэд і зрабіў простую выснову. Проста чарговы раз гэта для сябе вызначыў. Не падабаецца катэгарычнасьць такога меркаваньня? Скажы, што ты нязгодны і выкажы свае аргумэнты..
Да, наверное.bender:сколько можно срать,господа,простите за мой французский,в теме вобщем-то возвышенной и культурной(изначально и по определению)?
Ответил вКонтакте у тебя на стенеSonic Surfer:Nieśviadomy Biełarus, чытай -